Trollbeads sieraden

Toon filters

Trollbeads sieraden

Ruim 35 jaar geleden zag de eerste Trollbeads het levenslicht. In 1976 bedacht Søren Nielsen het eerste ontwerp voor wat later bekend zou worden als Trollbeads. Daarom staat er in het logo ‘Trollbeads - The Original Since 1976’. Het merk is immers synoniem aan originaliteit: Trollbeads was het eerste bedrijf dat de nu zo populaire bedels voor armbanden en colliers ontwierp en op de markt bracht.

Toch is het merk Trollbeads meer dan alleen het vertrouwde logo. Het staat voor de verwachtingen die mensen hebben van de manier waarop een bedrijf zijn diensten en producten aanbiedt en voor de verantwoordelijkheid die Trollbeads voelt voor de wereld om ons heen. Het merk staat garant voor kwaliteit, originaliteit en innovatief design.

Met Trollbeads creëer je een eigen sieraad. Iedere kraal heeft een eigen verhaal, om dierbare momenten en herinneringen te koesteren. 

Een spaarder combineert zelf de kralen aan een armband of collier, zodat zij of hij een creatie samenstelt die past bij haar eigen kleding, persoonlijkheid of kostbare herinneringen.

De combinatie van originaliteit, creativiteit, topkwaliteit en liefde voor het eigenzinnige is wat Trollbeads onderscheidt van andere sieradenmerken. Het verlangen en de drang naar verzamelen een basisintuïtie. Herinneringen en verhalen zijn heel belangrijk in het leven, en met Trollbeads kan iedereen de symbolen hiervoor dragen als een sieraad. Trollbeads wordt gemaakt in samenwerking met klanten, en het waren dan ook de klanten die op het idee kwamen om kralen te combineren op een armband om zo een sieraad te vormen. Nog steeds zijn het de spaarders die blijven inspireren en het concept steeds opnieuw blijven ontwikkelen. Zij zijn de motiverende kracht achter het merk Trollbeads! 

Juwelen Nevejan is dan ook heel trots om Trollbeads Premium Plus dealer te zijn zowel online als offline. We hebben dan ook heel het assortiment van Trollbeads op stock zodat als U vandaag besteld, het al morgen in huis hebt. Als U voor meer dan 50€ besteld dan is dit zelfs gratis aan huis geleverd. We hebben ook Retired beads in huis en zijn Limlited Edition dealer , dus alle voordelen onder 1 dak. Bovendien hebben we ook de volledige X by Trollbeads collectie in voorraad. Wij wensen U dan ook veel plezier toe met het bewonderen van de Trollbeadscollectie en we hopen U zo goed mogelijk te kunnen helpen om uw verhaal te vertellen via uw Trollbeadsarmband.