PROMO

Trollbeads TAGBE-30065 Vrijheid van New York

Dit artikel is niet meer beschikbaar.
Bekijk hieronder de alternatieven

Betekenis TAGBE-30065: 

De Big Apple - ook wel de stad die nooit slaapt. Het One World Trade Center rijst als een modern vrijheidssymbool uit de aarde op.

Trollbeads City Bead-Collectie

Elke stad is uniek en heeft haar eigen kenmerken, sfeer en bijzondere bezienswaardigheden. We willen een ode brengen aan de ziel van de stad en aan haar inwoners, die de stad haar charme geven.

Daarom hebben we de City Bead-collectie ontworpen, om de negen steden; Amsterdam, Londen, Rome, New York, Kaapstad, Hong Kong, Seoul, Shangai en Tokio - te eren met een Sterling zilver kraal.

De collectie is slechts tijdelijk verkrijgbaar!!! Wees er dus snel bij...

  • Afmeting: Gewicht:
  • Materiaal : Sterling Zilver
  • Kleur : Zilverkleur

Deze zilver/goud charm bead past op Trollbeads armbanden en Trollbeads kettingen. Perfect als je een glaskralen Trollbeads armband of Trollbeads ketting wil samen stellen. De juwelen van Trollbeads worden steeds samen geleverd in de originele Trollbeads verpakking met 2 jaar garantie. (indien u aparte verpakking wenst kunt U dit aanduiden + eventueel een bericht laten maken bij uw bestelling in het winkelmandje)

De aangekochte goederen worden steeds aangetekend verzekerd opgestuurd met Bpost.

Verzendinfo

Juwelen nevejan streeft altijd naar de beste bezorging. Als uw bestelling verwerkt en compleet is zal deze diezelfde dag nog verstuurd worden met Bpost . U ontvangt hiervan een mail met een track&trace code zodat u altijd uw bestelling kunt volgen.

Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn met uw aankoop, kunt u dit binnen 14 dagen retourneren. Voor meer informatie over retouren en ruilen, kunt u naar beneden scrollen.

Retourinfo

Hoe retour sturen?

Vul het retourneren en ruil formulier in : Klik hier

Het retouradres is :

Nevejan 
Ieperstraat 3 
8970 Poperinge 
België

  • Ontwerper

    Tomas Cenius

    Autodidact-ontwerper Tomas Cenius omschrijft zijn stijl als puur Scandinavisch design in combinatie met figuratieve vormen. Hij begon zijn loopbaan met het boetseren van stripfiguren uit klei voordat hij van Søren Nielsen de kunst van het boetseren met was leerde. Onder begeleiding van Søren ontwikkelde hij zich tot een groot vakman op dit gebied en verkreeg hij roem vanwege zijn "Seasons"-ring. Hij maakte juwelen voor de Deense kroonprins Frederik en kroonprinses Mary, maar hij ontwerpt het liefst betaalbare sieraden waarvan iedereen kan genieten. "Mijn hoofddoel is prachtige sieraden te vervaardigen waardoor mensen ontroerd worden. Aan elk exemplaar werk ik met dezelfde toewijding, of het nu bestemd is voor het koninklijk paar of voor mijn buurvrouw." "Wat ik zo mooi vind aan het werken met trollbeads, is dat je iets ontwerpt waarin menselijke emoties tot uitdrukking komen." "Mijn grote voorbeeld was Kaj Nielsen, een fantastisch boetseerder. Hij leerde me de belangrijkste techniek bij het maken van beelden: werken met de schaduwgrens!" 

    Meer info