tagbe-20036 Trollbeads Spin

Verder shoppen
PROMO
Dit artikel is niet meer beschikbaar.

tagbe-20036 Trollbeads Spin

Van kleine spinnen wordt gezegd dat ze geluk en voorspoed brengen. Brengt deze spin jou ook geluk?

Designer: Thor Høy

Deze zilver charm bead past op Trollbeads armbanden en Trollbeads kettingen. Perfect als je een glaskralen Trollbeads armband of Trollbeads ketting wil samen stellen.

De juwelen van Trollbeads worden steeds geleverd in de originele Trollbeads verpakking.

De aangekochte goederen worden steeds aangetekend verzekerd opgestuurd met taxipost.

De artikelcode 11281 werd vervangen door de nieuwe code TAGBE-20036

Deze zilver/goud charm bead past op Trollbeads armbanden en Trollbeads kettingen. Perfect als je een glaskralen Trollbeads armband of Trollbeads ketting wil samen stellen. De juwelen van Trollbeads worden steeds samen geleverd in de originele Trollbeads verpakking met 2 jaar garantie. (indien u aparte verpakking wenst kunt U dit aanduiden + eventueel een bericht laten maken bij uw bestelling in het winkelmandje)

De aangekochte goederen worden steeds aangetekend verzekerd opgestuurd met Bpost.

Verzendinfo

Juwelen nevejan streeft altijd naar de beste bezorging. Als uw bestelling verwerkt en compleet is zal deze diezelfde dag nog verstuurd worden met Bpost . U ontvangt hiervan een mail met een track&trace code zodat u altijd uw bestelling kunt volgen.

Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn met uw aankoop, kunt u dit binnen 14 dagen retourneren. Voor meer informatie over retouren en ruilen, kunt u naar beneden scrollen.

Retourinfo

Hoe retour sturen?

Vul het retourneren en ruil formulier in : Klik hier

Het retouradres is :

Nevejan 
Ieperstraat 3 
8970 Poperinge 
België

  • Ontwerper

    Thor Høy

    Overal waar ik kom doe ik inspiratie op ... bijvoorbeeld voor een nieuwe lamp, een meubel, woninginrichting, een apparaat of ... een TROLLBEAD... In de vrije natuur of in de stad, onderweg of thuis met mijn zoontje, als industrieel of kunstzinnig project, onder mensen of met dieren ... TROLLBEAD omvat zowel het grafische als het imaginaire, het logische als het avontuurlijke. Ik ben trots er deel van te mogen uitmaken ...

    Meer info