Nieuw

TAGEA-00064 Trollbeads oorringen Voor Eeuwig Groot

Dit artikel is niet meer beschikbaar.
Bekijk hieronder de alternatieven

Betekenis:

Blijf zoeken naar mogelijkheden.

Ontwerper:

Kim Buck

De juwelen van Trollbeads worden steeds geleverd in de originele Trollbeads verpakking.

De aangekochte goederen worden steeds aangetekend verzekerd opgestuurd met taxipost.

  • Afmeting: Lengte 2.7 cm
  • Materiaal : Sterling Zilver
  • Sluiting : Poussette

Deze zilver/goud charm bead past op Trollbeads armbanden en Trollbeads kettingen. Perfect als je een glaskralen Trollbeads armband of Trollbeads ketting wil samen stellen. De juwelen van Trollbeads worden steeds samen geleverd in de originele Trollbeads verpakking met 2 jaar garantie. (indien u aparte verpakking wenst kunt U dit aanduiden + eventueel een bericht laten maken bij uw bestelling in het winkelmandje)

De aangekochte goederen worden steeds aangetekend verzekerd opgestuurd met Bpost.

Verzendinfo

Juwelen nevejan streeft altijd naar de beste bezorging. Als uw bestelling verwerkt en compleet is zal deze diezelfde dag nog verstuurd worden met Bpost . U ontvangt hiervan een mail met een track&trace code zodat u altijd uw bestelling kunt volgen.

Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn met uw aankoop, kunt u dit binnen 14 dagen retourneren. Voor meer informatie over retouren en ruilen, kunt u naar beneden scrollen.

Retourinfo

Hoe retour sturen?

Vul het retourneren en ruil formulier in : Klik hier

Het retouradres is :

Nevejan 
Ieperstraat 3 
8970 Poperinge 
België

  • Ontwerper

    Kim Buck

    Het is fascinerend om voor TROLLBEADS te werken, want TROLLBEADS staat voor de essentie van sieraden: sieraden worden voor ons een soort talisman en krijgen een heel persoonlijke betekenis wanneer wij ze dagelijks dragen. Wij bouwen een persoonlijke relatie op met onze sieraden vanaf het moment dat wij ze in bezit krijgen, vaak als cadeau van een geliefde, en deze relatie en betekenis groeien vervolgens met de dag. TROLLBEADS spelen perfect in op deze relatie met de talrijke betekenissen en belevingswerelden die de kralen hebben. Hoewel wij, als ontwerpers van TROLLBEADS, van begin af aan een bepaald beeld bij de sieraden hebben, willen wij graag dat de mensen die ze dragen er een nieuwe betekenis aan geven - dat is eigenlijk waar het allemaal om draait. Dat is wat alle TROLLBEADS zo uniek maakt. "Kim Buck is een uitstekend voorbeeld van een moderne vakman die zijn vak tot in de puntjes beheerst, die de tradities van zijn beroep kent en die het belang van zijn vakgebied in een culturele context kan plaatsen, maar hij is ook een vernieuwer wat betreft materialen, technieken en gereedschap, en last but not least wat betreft zijn invloed als deelnemer aan en commentator op de maatschappij, gebruikmakend van de talenten waarmee hij gezegend is." Door Bettina Købbe (fragment) 

    Meer info