DK11201/TAGBE-20018 Vikingschip (Worldtour)

Verder shoppen
PROMO
Dit artikel is niet meer beschikbaar.

De gratis Trollbeads dag Jar wordt automatisch meegestuurd bij aankoop van Trollbeadsdag kraal!

De TROLLBEADS World Tour heeft maar liefst 13 landen bezocht. De tour is begonnen in Denemarken en als laatste aangekomen in Australië. Elke bestemming heeft 4 bijzondere kralen opgeleverd. Bijvoorbeeld de glaskraal ‘Caprese’ uit Italië  en de leuke auto; ‘Kever’ uit Duitsland. Omdat de kralen alleen in het desbetreffende land verkrijgbaar waren, waren ze niet alleen bijzonder, maar ook nog eens heel exclusief. Deze bijzondere collectie van kralen is vanaf nu tijdelijk compleet verkrijgbaar in Nederland en België! Heb jij iets met Amerika, Engeland of Oostenrijk? Of ben je een echte wereldreiziger? Grijp dan nu je kans! Je krijgt nu bij aankoop van je kraal uit World Tour ook nog eens een uniek kwartetspel cadeau. Goede reis!

Trollbeads worldtour KwartetspelTrollbeads worldtour Denemarken

Welkom in Denemarken

Welkom in Denemarken, het land waar de trol oorspronkelijk vandaan komt. In dit prachtige uithoekje van de wereld kun je door frisgroene bossen fietsen waar veel bloemen groeien, zoals anemoon. Je kunt er van alles te weten komen over de fascinerende Vikingen, genieten van de schoonheid van barnsteen en kennismaken met fameuze ontwerpers en hun toonaangevende werk.

Geniet van je bezoek en vergeet niet een souvenir mee terug te nemen!

Betekenis:

Een symbool van de wereldwijde avonturen op zee van onze voorouders. Laat hem zachtjes heen en weer schommelen rond je arm.

Deze zilver charm bead past op Trollbeads armbanden en Trollbeads kettingen. Perfect als je een glaskralen Trollbeads armband of Trollbeads ketting wil samen stellen.

De juwelen van Trollbeads worden steeds geleverd in de originele Trollbeads verpakking.

De aangekochte goederen worden steeds aangetekend verzekerd opgestuurd met taxipost.

Deze zilver/goud charm bead past op Trollbeads armbanden en Trollbeads kettingen. Perfect als je een glaskralen Trollbeads armband of Trollbeads ketting wil samen stellen. De juwelen van Trollbeads worden steeds samen geleverd in de originele Trollbeads verpakking met 2 jaar garantie. (indien u aparte verpakking wenst kunt U dit aanduiden + eventueel een bericht laten maken bij uw bestelling in het winkelmandje)

De aangekochte goederen worden steeds aangetekend verzekerd opgestuurd met Bpost.

Verzendinfo

Juwelen nevejan streeft altijd naar de beste bezorging. Als uw bestelling verwerkt en compleet is zal deze diezelfde dag nog verstuurd worden met Bpost . U ontvangt hiervan een mail met een track&trace code zodat u altijd uw bestelling kunt volgen.

Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn met uw aankoop, kunt u dit binnen 14 dagen retourneren. Voor meer informatie over retouren en ruilen, kunt u naar beneden scrollen.

Retourinfo

Hoe retour sturen?

Vul het retourneren en ruil formulier in : Klik hier

Het retouradres is :

Nevejan 
Ieperstraat 3 
8970 Poperinge 
België

  • Ontwerper

    Eske Storm

    Eske Storm studeerde af als goudsmid bij Hertz & Jakobsen in Kopenhagen, Denemarken en aan de kunstacademie in Taxco, Mexico. In 1995 won hij een bronzen medaille in de Deense kunst- en ambachtenwedstrijd en in 2001 opende hij zijn eigen winkel in het centrum van Kopenhagen direct naast het hoofdkantoor van Trollbeads. Zijn clientèle is zeer divers: van de leden van het Koninklijk Huis tot de inwoners van de vrijstad Christiana. "Ik werk graag in een realistisch universum - je kunt het een typisch Deens ontwerpuniversum noemen maar misschien is het gewoon mijn persoonlijke universum. Mijn inspiratie put ik vooral uit mijn reizen rond de wereld en mijn ontmoetingen met plaatselijke tribale culturen. Ik word sterk beïnvloed door de oude Scandinavische mythologie. Mijn ontwerpen zou je ruimtevikingsieraden kunnen noemen." "Het is voor mij heel natuurlijk om binnen het trollbeads-universum te werken. Toen ik zes of zeven jaar oud was, kerfde ik mijn eerste kraal uit Groenlandse zeepsteen. In diezelfde periode maakte ik ook mijn eerste miniatuurolifant, die uiteindelijk is uitgegroeid tot de Olifant-kraal." We kruipen door een gat in de omheining en belanden direct in "Graffiti Heaven". Overal, tussen hopen afval en wilde bloemen, worden we omringd door verbluffende graffiti. Hij kijkt me aan. "Is dit geen fantastische plek?" 

    Meer info