JP61108 / TGLBE-10117 Rijzende zon (Worldtour)

Verder shoppen
PROMO
Dit artikel is niet meer beschikbaar.

De gratis Trollbeads dag Jar wordt automatisch meegestuurd bij aankoop van Trollbeadsdag kraal!

De TROLLBEADS World Tour heeft maar liefst 13 landen bezocht. De tour is begonnen in Denemarken en als laatste aangekomen in Australië. Elke bestemming heeft 4 bijzondere kralen opgeleverd. Bijvoorbeeld de glaskraal ‘Caprese’ uit Italië  en de leuke auto; ‘Kever’ uit Duitsland. Omdat de kralen alleen in het desbetreffende land verkrijgbaar waren, waren ze niet alleen bijzonder, maar ook nog eens heel exclusief. Deze bijzondere collectie van kralen is vanaf nu tijdelijk compleet verkrijgbaar in Nederland en België! Heb jij iets met Amerika, Engeland of Oostenrijk? Of ben je een echte wereldreiziger? Grijp dan nu je kans! Je krijgt nu bij aankoop van je kraal uit World Tour ook nog eens een uniek kwartetspel cadeau. Goede reis!

Trollbeads worldtour KwartetspelTrollbeads worldtour Japan

Wereldreis - Japan

Welkom in Japan.

Beleef het land waar verleden en heden elkaar ontmoeten.

Plaats je handpalmen tegen elkaar en sluit je ogen bij een oud heiligdom, terwijl de rijzende zon haar licht werpt over het land waar traditie en moderniteit hand in hand gaan.

De tijd staat even stil wanneer je luistert naar een No-masker dat een tijdloos, romantisch verhaal ontsluiert, zo subtiel als het openen en sluiten van de kersenbloesem.

Geniet van de reis, terwijl je romantische dromen

 

Betekenis:

De rode cirkel staat voor de zon. De rijzende zon is een bekend symbool van trots, en Japan wordt wel "het land van de rijzende zon" genoemd.

Deze zilver charm bead past op Trollbeads armbanden en Trollbeads kettingen. Perfect als je een glaskralen Trollbeads armband of Trollbeads ketting wil samen stellen.

De juwelen van Trollbeads worden steeds geleverd in de originele Trollbeads verpakking.

De aangekochte goederen worden steeds aangetekend verzekerd opgestuurd met taxipost.

Deze zilver/goud charm bead past op Trollbeads armbanden en Trollbeads kettingen. Perfect als je een glaskralen Trollbeads armband of Trollbeads ketting wil samen stellen. De juwelen van Trollbeads worden steeds samen geleverd in de originele Trollbeads verpakking met 2 jaar garantie. (indien u aparte verpakking wenst kunt U dit aanduiden + eventueel een bericht laten maken bij uw bestelling in het winkelmandje)

De aangekochte goederen worden steeds aangetekend verzekerd opgestuurd met Bpost.

Verzendinfo

Juwelen nevejan streeft altijd naar de beste bezorging. Als uw bestelling verwerkt en compleet is zal deze diezelfde dag nog verstuurd worden met Bpost . U ontvangt hiervan een mail met een track&trace code zodat u altijd uw bestelling kunt volgen.

Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn met uw aankoop, kunt u dit binnen 14 dagen retourneren. Voor meer informatie over retouren en ruilen, kunt u naar beneden scrollen.

Retourinfo

Hoe retour sturen?

Vul het retourneren en ruil formulier in : Klik hier

Het retouradres is :

Nevejan 
Ieperstraat 3 
8970 Poperinge 
België

  • Ontwerper

    Lise Aagaard

    Omdat ik uit een familie van juweliers kom, heb ik het voorrecht dat ik al mijn hele leven in een omgeving verkeer waarin ik constant van alles leer over kunst, vorm en materiaal. Ik heb levenslange ervaring met de professionele mogelijkheden en grenzen van innovatie. Ik kan met mijn hand op mijn hart zeggen dat ik werkelijk uit alles inspiratie kan putten. Diversiteit wekt mijn nieuwsgierigheid in het dagelijks leven, maar ook in de wereld van metalen, edelstenen, parels, amber en glas. Ik ben oprecht dankbaar dat ik in een positie ben waarin ik mensen over de hele wereld kan ontroeren met mijn werk. "Wanneer je met haar praat, doet Lise Aagaard denken aan de glazen kralen die ze met zoveel passie ontwerpt. Net als haar kralen heeft zij een krachtige, speelse, levendige en oprechte uitstraling. En net als glas laat ook Lise zuich nooit dwingen iets te doen wat niet in haar aard ligt. Lise wordt gedreven door haar creativiteit. Dit geldt zowel voor het leiding geven aan haar bedrijf Trollbeads als voor het ontwerpen van de trollbeads-kralen, die nu met duizenden tegelijk worden geproduceerd en overal ter wereld worden verkocht." Vertaald citaat uit het boek 'An Icon in Jewellery Design' 

    Meer info