TAGPE-00088 Trollbeads Koikarper hanger (Special Edition)

Verder shoppen
Nieuw
Dit artikel is niet meer beschikbaar.
Bekijk hieronder de alternatieven

TAGPE-00088 Trollbeads Koikarper hanger (Special Edition)

Betekenis van TAGPE-00088 Trollbeads Koikarper hanger: 

"Wees niet bang om het anders te doen. Dat is je ware kracht. De Koikarper kent een krachtige en energieke levenskracht, en in Oosterse culturen - vooral Japan - gelooft men dat hij geluk en voorspoed brengt."

De hanger kan gebruikt worden op de Fantasieketting. 

Dit is een uitgave in beperkte oplage. Limited Editions zijn zeldzame of unieke kralen die slechts in zeer kleine hoeveelheden worden uitgebracht.

Item No.: TAGPE-00088

Weight: 2.85 g

Main Material: Silver 925

Designer:

Kristian Krysfeldt

Deze zilver charm bead past op Trollbeads armbanden en Trollbeads kettingen. Perfect als je een glaskralen Trollbeads armband of Trollbeads ketting wil samen stellen.

De Trollbeads juwelen worden steeds geleverd in de originele Trollbeads verpakking.

De aangekochte Trollbeads sieraden worden steeds aangetekend verzekerd opgestuurd met Bpost.

  • Afmeting: Gewicht: 2.9 g
  • Materiaal : zilver

Deze zilver/goud charm bead past op Trollbeads armbanden en Trollbeads kettingen. Perfect als je een glaskralen Trollbeads armband of Trollbeads ketting wil samen stellen. De juwelen van Trollbeads worden steeds samen geleverd in de originele Trollbeads verpakking met 2 jaar garantie. (indien u aparte verpakking wenst kunt U dit aanduiden + eventueel een bericht laten maken bij uw bestelling in het winkelmandje)

De aangekochte goederen worden steeds aangetekend verzekerd opgestuurd met Bpost.

Verzendinfo

Juwelen nevejan streeft altijd naar de beste bezorging. Als uw bestelling verwerkt en compleet is zal deze diezelfde dag nog verstuurd worden met Bpost . U ontvangt hiervan een mail met een track&trace code zodat u altijd uw bestelling kunt volgen.

Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn met uw aankoop, kunt u dit binnen 14 dagen retourneren. Voor meer informatie over retouren en ruilen, kunt u naar beneden scrollen.

Retourinfo

Hoe retour sturen?

Vul het retourneren en ruil formulier in : Klik hier

Het retouradres is :

Nevejan 
Ieperstraat 3 
8970 Poperinge 
België

  • Ontwerper

    Kristian Krysfeldt

    "Het is leuk en uitdagend om jezelf in het trollbead-universum creatief te uiten. Enerzijds betreft het een vast omlijnd kader - een miniatuurformaat bestemd voor een ketting - en anderzijds een heel open wereld van woorden, begrippen, ervaringen en creaturen, die in zilver wordt gemodelleerd. Een paradijs voor een avonturier zoals ik, die allerlei vormen wil uitproberen..." "Ik ben gefascineerd door wolken. Mijn vriendin zegt dat ik meer foto's maak van wolken dan van ons zoontje - ze kon wel eens gelijk hebben." 

    Meer info