US11405 / TAGBE-40016 Het Oude Westen (Worldtour)

Verder shoppen
PROMO
Dit artikel is niet meer beschikbaar.

US11405 / TAGBE-40016 Het Oude Westen (Worldtour)

De TROLLBEADS World Tour heeft maar liefst 13 landen bezocht. De tour is begonnen in Denemarken en als laatste aangekomen in Australië. Elke bestemming heeft 4 bijzondere kralen opgeleverd. Bijvoorbeeld de glaskraal ‘Caprese’ uit Italië  en de leuke auto; ‘Kever’ uit Duitsland. Omdat de kralen alleen in het desbetreffende land verkrijgbaar waren, waren ze niet alleen bijzonder, maar ook nog eens heel exclusief. Deze bijzondere collectie van kralen is vanaf nu tijdelijk compleet verkrijgbaar in Nederland en België! Heb jij iets met Amerika, Engeland of Oostenrijk? Of ben je een echte wereldreiziger? Grijp dan nu je kans! Je krijgt nu bij aankoop van je kraal uit World Tour ook nog eens een uniek kwartetspel cadeau. Goede reis!

Trollbeads worldtour KwartetspelTrollbeads worldtour VS

Wereldreis-Verenigde Staten

Welkom in het land van de vrijheid!

Zwaai met de grand ol' flag in rood, wit en blauw tijdens je reis door de Verenigde Staten van Amerika.

Bezoek dit gastvrije land van diversiteit, liefde en streven naar geluk. Een land waar je kunt genieten van dynamische steden die nooit slapen, maar ook van de sereniteit van de goudkleurige woestijnen van het Oude Westen. Breng ook een bezoek aan de hoofdstad Washington, D.C. Hier staat het befaamde Witte Huis, waar geschiedenis wordt geschreven.

Geniet van je reis door het land van de vrijheid!

 Betekenis:

Ren door de woestijn, verlies jezelf in de aanblik van paarse bergen onder weidse luchten en laat je inspireren door dit land van eindeloze mogelijkheden. Het Amerikaanse Oude Westen is inmiddels geschiedenis, maar de verhalen over dit gebied staan in de verbeelding van de Amerikanen en van mensen over de hele wereld gegrift.

Deze zilver charm bead past op Trollbeads armbanden en Trollbeads kettingen. Perfect als je een glaskralen Trollbeads armband of Trollbeads ketting wil samen stellen.

De juwelen van Trollbeads worden steeds geleverd in de originele Trollbeads verpakking.

De aangekochte goederen worden steeds aangetekend verzekerd opgestuurd met taxipost.

Deze zilver/goud charm bead past op Trollbeads armbanden en Trollbeads kettingen. Perfect als je een glaskralen Trollbeads armband of Trollbeads ketting wil samen stellen. De juwelen van Trollbeads worden steeds samen geleverd in de originele Trollbeads verpakking met 2 jaar garantie. (indien u aparte verpakking wenst kunt U dit aanduiden + eventueel een bericht laten maken bij uw bestelling in het winkelmandje)

De aangekochte goederen worden steeds aangetekend verzekerd opgestuurd met Bpost.

Verzendinfo

Juwelen nevejan streeft altijd naar de beste bezorging. Als uw bestelling verwerkt en compleet is zal deze diezelfde dag nog verstuurd worden met Bpost . U ontvangt hiervan een mail met een track&trace code zodat u altijd uw bestelling kunt volgen.

Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn met uw aankoop, kunt u dit binnen 14 dagen retourneren. Voor meer informatie over retouren en ruilen, kunt u naar beneden scrollen.

Retourinfo

Hoe retour sturen?

Vul het retourneren en ruil formulier in : Klik hier

Het retouradres is :

Nevejan 
Ieperstraat 3 
8970 Poperinge 
België

  • Ontwerper

    Søren Nielsen

    "Mijn eerste trollbeads waren ontwerpen met kleine zilveren gezichtjes en figuurtjes aan een leren koord. Ik wilde met deze kralen een verhaal vertellen en de communicatie tussen mensen bevorderen. Sindsdien zijn er meer dan 30 jaar verstreken en nog steeds komen er nieuwe trollbeads. Trollen, verhalen, mythologie en andere culturen vormen vaak mijn inspiratie." Wanneer Søren aan het ontwerpen is en zijn gedachten vaste vorm krijgen in de was in zijn handen, is dit een volkomen natuurlijk proces. Organisch, vloeiend en verrassend!

    Meer info