Bpost

www.trollbeadsonline.be verstuurt met Bpost.

Dit wil zeggen dat voor België 4 mogelijkheden aangeboden worden:

• Afhaling in de winkel Ieperstraat 3 , 8970 Poperinge

• Levering thuis of op het werk: uw pakje wordt op de klassieke manier geleverd op een door u gekozen adres (thuis of op het werk). U ontvangt bij uw bestelling een bevestiging waarmee u uw pakje online kan volgen. Bent u afwezig, dan krijgt u een bericht dat de postbode is langsgeweest en uw pakje blijft 15 kalenderdagen ter beschikking in het afhaalpunt.

•Levering in een afhaalpunt: uw pakje wordt geleverd in een postkantoor of een Post Punt. U kunt bij uw bestelling kiezen uit meer dan 1.250 bpost-afhaalpunten. U kunt het pakje gedurende 15 kalenderdagen gaan ophalen in het afhaalpunt. U ontvangt bij uw bestelling een bevestiging waarmee u uw pakje online kan volgen. U wordt verwittigd zodra uw pakje beschikbaar is en krijgt een paar dagen later een herinnering als u het pakje dan nog niet heeft opgehaald.

•Levering in een pakjesautomaat: uw pakje wordt geleverd in een bpost-pakjesautomaat. Ze zijn alle dagen de klok rond geopend. U hoeft u enkel op voorhand te registeren op www.bpost.be/pakjesautomaat, inschrijven is trouwens gratis. U kunt het pakje gedurende 5 kalenderdagen gaan ophalen in de pakjesautomaat. U ontvangt bij uw bestelling een bevestiging waarmee u uw pakje online kan volgen. U wordt verwittigd zodra uw pakje beschikbaar is en krijgt een paar dagen later een herinnering als u het pakje dan nog niet heeft opgehaald.