Neetu Gupta

Ontwerper

Neetu Gupta

Neetu Gupta

Ik geloof in liefde, moed, doorzettingsvermogen en vertrouwen. Voor mij is lachen het beste medicijn en ik vind dat je optimaal van het leven moet genieten. Ik geloof in de wet van de aantrekkingskracht.

Ik ben geboren in 1974 in Jaipur, in India, het land van kleur, cultuur, tradities en sieraden. Op de één of andere manier heeft dat me altijd geïnspireerd en in mijn vrije tijd hield ik me altijd al bezig met kunst.

Het feit dat ik in deze omgeving opgroeide is grotendeels bepalend geweest voor wie ik nu ben. Al sinds mijn jeugd ben ik gek op kunst, maar ik kreeg nooit de kans om daar iets mee te doen. Ik had nooit kunnen denken dat het zó goed zou uitpakken en dat mijn man en mijn kinderen me zouden helpen en stimuleren om mijn dromen waar te maken. Mijn liefde voor kralen werd alleen maar groter toen ik rond 2007 Lise Aagaard ontmoette. Zonder al haar steun had ik nooit zover kunnen komen als waar ik nu ben.

Met trots laat ik nu dan ook mijn ontwerpen zien, die sterk geïnspireerd zijn op de rijkdom van de natuur en de kleuren van de Indiase cultuur. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik deel mag uitmaken van de Trollbeads-familie!

“Stromend water verschaalt nooit. Je moet dus steeds in beweging blijven.”